Najvyšší škádlí svoju nadchádzajúcu kolekciu jarného leta 2022

, takže Ultimate jemne odhaľuje otvorenie ešte jedného obchodu v Západnom Hollywoode, odtlačok korčule sa zdanlivo zdvojnásobil pri ponuke minulého týždňa s týmto najnovším oznámením . Vzhľadom na Instagram sa Ultimate práve vyhlásil „novú kolekciu jar/leto 2022, ktorá sa už čoskoro zúčastní“ spolu s výberom niekoľkých nových kusov.

Pre tých, ktorí sú oboznámení s značkou, si uvedomíte, že to nie je nič neobvyklé. Zvyčajne, niekoľko týždňov pred prvým poklesom novej zbierky, Ultimate dráždí nejaký sólový obraz alebo úryvok obsahujúci produkt z novej sezóny.

V tejto najnovšej ponuke vidíme zodpovedajúci denim džínsoviny, ako aj súpravu bundy, ktorá obaja športujú silne umyté a vopred žltého odtieňa. Veľká konečná branding sa objavuje na vonkajšej strane ramien, ako aj na boku pravej džínsovej džínsovej džínsoviny trochu tónovým spôsobom. Okrem toho tiež vidíme na oboch kusoch konečné štítky Brown Leather.

Aj keď nám táto sada ešte neponúka veľa veľa, zvesti už vynorili, že v dielach môže byť partnerstvo Ultimate X BAPE, pričom mnohí fanúšikovia značky prirodzene zanechávajú nadšení z toho, čo má prísť. V ďalších správach vidí Nigo prvá kolekcia Kenzo rýchle vydanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.